ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρεία Courier τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή. Μεγάλες παραγγελίες θα αποστέλλονται με Μεταφορική εταιρεία. Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, προετοιμάζονται και είναι έτοιμα για αποστολή εντός 24 ωρών από την ώρα που μας ενημερώνετε για την εξόφλησης της παραγγελίας.

Η αποστολή των προϊόντων με Courier διαρκεί:

§  Αττική 1 εργάσιμη ημέρα

§  Υπόλοιπη Ελλάδα 1-2 εργάσιμες ημέρες

§  Νησιά 1-3 εργάσιμες ημέρες


Σε περίπτωση καθυστέρησης ή αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους παράγοντες όπως π.χ. απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα ή και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη, όμως οφείλουμε να σας ενημερώσουμε μέσω email.

Το κόστος αποστολής έχει ως εξής
:

§  Tο κόστος αποστολής με SPEEDEX - ACS είναι 4 € για όλη την Ελλάδα .

§  Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 € για κάθε αποστολή .

§   Σε περίπτωση μεγάλου όγκου η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεις με το κατάστημα.

§  Παραλαβή από το κατάστημα, στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, Δευτέρα,Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00 / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-14:30 17:30-20:30

 

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή, όπως αυτή ορίζεται από την εκάστοτε εταιρεία Courier, το δέμα θα το παραλαμβάνετε από το πλησιέστερο κατάστημα της  εταιρείας αυτής στην περιοχής σας.

Σε περίπτωση επιστροφής η αλλαγής προϊόντος η χρέωση βαραίνει τον πελάτη.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το e-shop λειτουργεί συνεχώς και παραδίδει εμπορεύματα τις εργάσιμες ημέρες.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην επιχείρηση από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης.Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@boards&style.gr, ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9942004. Παρακαλώ επικοινωνήστε οπωσδήποτε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

 

Σημείωση :εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι σε πρόσφορα.

Φόρτωση ...